βηματισμοί - παρουσιάσεις σε Πάτρα - Αθήνα

... κυκλοφορεί σύντομα...

Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει στην Πάτρα στις 19 Απριλίου, 8:30 μ.μ., στο Θέατρο «Αγορά», Καραϊσκάκη 149.
H Ειρήνη Μπόμπολη, φιλόλογος - λογοτέχνης, η Αθανασία Δανελάτου, δικηγόρος, και βέβαια η συγγραφέας και ο εκδότης θα σας παρουσιάσουμε το νέο βιβλίο, μία συλλογή μικρών ιστοριών, εναλλασσομένων με ποιητικές «παρεμβολές».
Και, επειδή ο λόγος και η μουσική ανέκαθεν έδεναν υπέροχα, μαζί μας θα είναι και η Μαρίνα Τσορντανίδου με το ακορντεόν της.

Η δεύτερη στην Αθήνα στις 8 Μαΐου, 8:00 μ.μ., στη μουσική σκηνή-bar-restaurant «1002 νύχτες», επίσης Καραϊσκάκη 10, στου Ψυρρή.
Την παριουσίαση της Αθήνας θα αναλάβουν η φιλόλογος - συγγραφέας - επιμελήτρια Διώνη Δημητριάδου, ο συγγραφέας Βασίλης Πολύζος, η Μέρη Λιόντη βέβαια και ο εκδότης.

«... Τελικά είμαι πιο αδύναμη απ' όσο νόμιζα... Δεν άντεξα... σάρκα γυναίκας και έρωτας μαζί... Αβάσταχτο... Ένα άγριο πουλί με σπάρασσε...»

Δώδεκα μικρές ιστορίες και ισάριθμα ποιητικά προγεφυρώματα.
Ένα οδοιπορικό στο μονοπάτι που ακολουθεί κάθε φορά και ένας άλλος άνθρωπος στον έρωτα, στη μοναξιά, στην επιθυμία, στη μνήμη, στη ζωή.
Κείμενα επικεντρωμένα στο καταστάλαγμα των γεγονότων, των σκέψεων, των συναισθημάτων, όπως αποτυπώνονται μέσα στον νου των ηρώων, που γνωρίζουμε από στιγμιότυπα και μικρές αλληλουχίες. Φωτογραφικές λήψεις στην εσωτερική περιδιάβαση.

www.mikresekdoseis.gr/ekdoseis/item/vimatismoi